Tots els Serveis en un click

Sobre Hi Associació Empresarial

HI, Associació Empresarial és una xarxa d’empreses que va començar a funcionar el gener del 2015 i en la qual s’interactua per desenvolupar sinergies de col·laboració que els permetin créixer més de pressa, captar nous clients, incrementar els serveis que ofereixen i trobar noves oportunitats de negoci.

Oferim uns serveis de qualitat realitzats per professionals dels diferents sectors participants, prèviament seleccionats per oferir una excel·lent garantia de qualitat-professionalitat en els serveis. Treballem tots els camps empresarials abastant aspectes tan nous com a realitat augmentada aplicada a productes d’alimentació (p.i galetes personalitzades) i serveis tradicionals com de gestoria però aplicat a servei 365 dies/24h específics pel sector de la restauració i sense oblidar àrees de gestió, TIC, equipaments, etc.

Sobre la activitat

Activitat formativa per a professionals a càrrec de  HI,  Associació Empresarial, programada pel 30 de setembre i 1 d’octubre a les 18:30 hores dins de l’Observatorium Gastronòmic Osona amb una durada de 30min.

HI,  Associació Empresarial és una xarxa d’empreses que va començar a funcionar el gener del 2015 i en la qual s’interactua per desenvolupar sinergies de col·laboració que els permetin créixer més de pressa, incrementar els serveis que ofereixen i trobar noves oportunitats de negoci. Treballem tots els camps empresarials abastant aspectes tan nous com a realitat augmentada aplicada a productes d’alimentació (p.i galetes personalitzades) i serveis tradicionals com de gestoria però aplicat a servei 365 dies/24h específics pel sector de la restauració i sense oblidar àrees de gestió, TIC, equipaments,

En l’activitat “Tots els Serveis en un click” es presentaran els objectius i línies de serveis que ofereixen per créixer en conjunt i el fet de formar-hi part com a empresa de Restauració.

Incidint en els aspectes vitals, per a petites i mitjanes empreses amb la facultat d’ajudar-vos a ser més competitius. Amb el Rol de col·laboradors en l’activitat i punt d’informació en les àrees d’empresa com per exemple el màrqueting amb productes diferenciadors, serveis ajustats a les necessitats de gestió empresarial interna, gestió de la informació, entre altres factors vitals pel desenvolupament de la vostra empresa.