Pa dins de la restauració

Sobre 0% Gluten

[0% Gluten] revoluciona el món de la fleca i pastisseria per celíacs i intolerants a altres al·lergògens.

Neix com un nou concepte: un espai inclusiu, basat en establiments lliures de gluten i altres al·lergògens com l’ou, la lactosa o llevats, amb una àmplia oferta gastronòmica que té com a base una gamma de pans molt diversa, a més de bescuits, pastissos, magdalenes, pastissos, brioixos, cookies, pizzes, focaccias, amanides, cafès, xocolates, sucs… i una infinitat d’aliments i begudes, tot sense gluten, ni additius per a la seva conservació, pensat únicament per al benestar.

Sobre la activitat

Activitat formativa per a professionals a càrrec d’en Francesc Altarriba de [0% Gluten]; en 30 de setembre a les 16:00 hores dins del programa d’activitats de l’Observatorium Gastronòmic Osona.

L’activitat “Pa dins de la restauració” s’explicarà la idiosincràsia del pa dins del món de la restauració. Desglossant el concepte “Pa” com a genèric i exposar les diferents tipologies actuals.

Explicant el seu tractament, funció i percepció dins de la gastronomia, tenint en compte que la seva utilitat i necessitat és completament diferent respecte al pa que trobem de forma quotidiana a les botigues.