L’atmosfera musical

Sobre Moments, Music & Events

Moments és una agència d’Artistes Musicals i esdeveniments, especialitzada en Gèneres musicals de Gran elegància i qualitat adequats per a cada moment, Lounge, indie, nu-disc, deep house, funk, soulful, jazz … Són alguns d’ells. Una de les nostres especialitats és la fusió gastronòmica i musical, pioners en l’art de fer el vermut amb música ja fa 8 anys, creadors de la marca vermusic la qual es a expandit a nivell nacional.

Sobre la activitat

Activitat formativa Professional impartida per Jordi Carreras de l’empresa Moments Music Events; programada pel 1 d’Octubre a les 13:00 hores dins de l’Observatorium Gastronòmic Osona.

Diversos estudis científics s’han concentrat en la música i els efectes que té en les persones. Aquests són alguns dels resultats que donen mostra del seu poderós impacte.

Quan escoltes música… El teu cervell s’activa en diferents àrees. Els següents punts suggereixen que la música activa més parts que qualsevol altre estímul humà.

  • Regula el nivell d’hormones relacionades amb l’estrès.
  • Enforteix la memòria i l’aprenentatge.
  • Afecta la velocitat de les ones cerebrals.
  • Recrea records.

Diversos estudis han demostrat que la música és una potent eina que pot ser usada per ajudar a crear un posicionament d’un negoci, motivar als treballadors i augmentar les vendes. Podem mesurar la influència i la importància de la música als següents apartats:

Per crear una bona atmosfera i maximitzar els beneficis que la música pot aportar al negoci, cal tenir en compte diversos factors:

  • El gènere
  • El ritme
  • El volum de la música

La música atreu i fidelitza als clients l’estil i la varietat de la música que poses, fa que el teu negoci o esdeveniment sigui diferent. Si està reproduint música en un club, en una sala d’espera o en una sala de concerts pot beneficiar-se de la mateixa per atreure clients.

Si el “so de la marca” és acurada i conscientment manejada per exercir una determinada influència sobre els clients, aquest impactarà positivament en aquesta marca.

La música és un element al qual encara no se li dóna la importància que mereix en el sector de l’hostaleria. És un aspecte clau que pot influir en l’experiència dels comensals, tan positiva com negativament. T’has plantejat alguna vegada quin tipus de música necessites per conciliar amb el concepte i objectiu de negoci del teu restaurant?

Està demostrat que la música afecta tant al sabor del menjar com a l’apetit, per tant, no podem deixar de costat un element amb tanta importància. Existeixen estudis que confirma que el ritme de la música en els restaurants influeix en el temps que passen els clients en el mateix, així com la quantitat de diners que gasten.