Cuinant pel Món

Sobre El Ralet

El Ralet reflecteix la trajectòria professional del seu cuiner i empresari Francesc Camprubi, acompanyada dels viatges i estades en diferents països en els quals ha estat vivint i treballant com és Suècia, Noruega, Lapònia, Hong Kong, Segòvia, Sevilla (a l’Hotel Bulli) i en diferents llocs de Catalunya, i a la vegada realitzant cursos per a professionals en l’Índia, Tailàndia i Hong kong. Per això en el Restaurant Ralet es troba cuina tradicional, plats Tailandesos, Hindús, Xinesos, Mexicans, Marroquí… és un restaurant de cuina internacional que et trasllada a diferents països de món.

Sobre la activitat

L’activitat “Cuinant pel Món” explicarà el fet i l’oportunitat que t’obre la cuina per poder treballar a qualsevol lloc del món. Conèixer noves cultures, maneres de cuinar, productes, costums, idiomes…tota una aventura gastronòmica.

Basant-se en les seves experiències personals de quasi 25 anys a la cuina, passant per Segovia, l’Hotel Bulli de Sevilla, Hong Kong, Suècia, Lapònia Sueca i Lapònia Noruega. Així com els cursos de cuina que ha realitzat a Hong Kong, Índia i Tailàndia. Compartint les diverses etapes de com a adquirit coneixement i tècniques, entenen de diverses maneres la cuina i el que implica en un restaurant.