Autoconsum fotovoltaic en el sector de la restauració

Sobre Efitem

Efitem és el nou repte d’un grup d’enginyers que amb més de 15 anys de vida, obre la seva estratègia empresarial cap a un sector amb grans perspectives de futur.

El consum d’energia a les nostres cases, empreses, comerços i indústries és més gran del realment necessari. Mitjançant l’aplicació de les mesures i / o recomanacions arran de l’estudi d’eficiència energètica som capaços de reduir el consum en un alt percentatge, sense haver de reduir el confort que necessitem.

Sobre la activitat

Activitat Formativa per a professionals a càrrec de l’empresa EFITEM, especialitzada en El consum d’energia en els establiments, empreses, fabriques,… que tindrà lloc a l’Observatorium Gastronòmic Osona, el el pròxim 1 d’octubre a les 15:00hores.

L’activitat “Autoconsum fotovoltaic en el sector de la restauració” s’explicarà què és l’autoconsum fotovoltaic, els seus factors i components, per tal d’ajudar-nos a tenir un control sobre la despesa energètica al nostre negoci.

Es veurà com una instal·lació dins d’un entorn empresarial té retorns d’inversió ràpids i que en alguns casos suposa reduccions de la factura elèctrica de fins al 60%, que pot optimitzar el rendiment i efectivitat del negoci.